Despre noi

DESPRE CENTRUL INTERNAȚIONAL DE AFACERI „LE ROI”

Centrul Internaţional de Afaceri „Le Roi" este creat pentru a asigura un confort şi o comoditate maximă în gestionarea afacerilor pentru corporaţiile cu renume mondial, organizaţiile obşteşti şi publice internaţionale, investitorii străini şi reprezentanţii elitei de afaceri autohtone.

Centrul de Afaceri „Le Roi" funcţionează pe principiul de club. Arendaşii noştri devin în mod implicit membri ai clubului „Le Roi", bucurându-se de privilegii unice. Pe lângă serviciile oferite de către centrele de afaceri în mod tradiţional, arendaşii „Le Roi" beneficiază nu doar de un complex mare de servicii  suplimentare, selectate cu grijă, la preţuri inferioare celor de pe piaţă, ci şi de reduceri şi bonusuri semnificative în cele mai bune hoteluri, restaurante şi cluburi din Chişinău. Lista serviciilor este suplimentată permanent.  Calitatea de membru „Le Roi" vă sporeşte calitatea vieţii.

Construcţia complexului de oficii are la bază soluţii inginereşti europene, centrul de afaceri conformându-se cerinţelor ecologice internaţionale şi celor mai înalte standarde de calitate din lumea de afaceri occidentală.