Oficii disponibile 97 m.p., 100 m.p.,143 m.p.,194 m.p, 215 m.p., 643 m.p.

Centrul Internaţional de Business "Le Roi".

Clubul celor distinşi.

Servicii

Centrul de business "Le Roi" ofera intregul spectru de servicii in domeniul chiriei de incaperi pentru oficii, care corespund celor mai inalte cerinte si sunt orientate pentru a asigura un confort maxim, securitate, comoditatea activitatii chiriasilor, vizitatorilor si clientilor.

Servicii lobby

Sala de receptie a sediului de oficii este situate la parterul cladirii, langa intrarea central, si este responsabila de:

  • - legatura telefonica interna a serviciilor de livrare, vizitatorilor si clientilor cu chiriasii;
  • - receptionarea si distribuirea apelurilor telefonice in oficiul chiriasilor;
  • - conducerea vizitatorilor, transmiterea comunicatelor postale si a materialelor publicitare;
  • - expedierea postei (scrisori, banderole, colete usoare) si serviciul de curieri in raza orasului Chisinau.

Sala de  receptie mai serveste si in calitate de incapere pentru expozitii.

Catering

La parterul complexului de oficii se afla o cafenea confortabila in stil futuristic, unde poate fi comandat un dejun usor sau un pranz complet, se poate de odihnit intr-o atmosfera linistita, sau pot fi organizate negocieri informale cu clientii si partenerii. Cafeneaua poate fi lejer transformata intr-o sala de conferinte spatioasa.

Parking

La dispozitia colaboratorilor companiilor-chiriase este un parking subteran comod, iar pentru oaspeti este destinata parkingul supravegheat in aer liber din fata centrului de oficii.

Online si Telecomunicatii

  • - accesul la reteaua Internet, de la doi provideri;
  • - televiziune prin cablu;
  • - disponibilitatea numerelor de telefon, a legaturii telefonice si aparatelor telefonice.

Curatarea

  • - Curatarea zilnica a cladirii si teritoriului adiacent;
  • - Curatarea terenului arendat;
  • - Asigurarea curateniei si ordinii pe teritoriul in jurul cladirii.

Securitatea

Obiectul este dotat cu un sistem de securitate tehnica, securitate anti-incendiara si alarma pentru toate incaperiile de oficii. De asemenea, este asigurata monitorizarea evenimentelor suspecte, functioneaza transmiterea instantanee directa a pericolului de incendiu la serviciul universal de asistenta 911.
Toate problemele asociate cu intretinerea spatiilor (reparatia, finisajul, cleaning, paza) sunt asumate de catre compania care administreaza cladirea. Pentru a primi informatii mai detaliate despre centrul "Le Roi", incaperi si preturi, este necesar de a lua legatura cu sectia vanzari.

**

Informaţiile plasate pe site poartă un caracter informativ. Informaţii mai detaliate, inclusiv cele privind prestarea serviciilor, precum şi posibilitatea de utilizare a acestora, le puteţi afla contactând colaboratorii noştri pe numerele de telefon din secţiunea „Contacte”.